divendres, 5 d’octubre del 2007

Percepcions. Mostra de videocreació

Un dels membres d'Acid Factory, en David Fernàndez Solé, comissaria el darrer trimestre d'aquest 2007 el cicle 'Percepcions. Mostra de videocreació'. Aquest cicle es projecta tots els divendres de 6 de la tarda a 8 del vespre al Centre d'Art Cal Massó i dóna especial importància als creadors de les comarques tarragonines. Des d'Acid Factory ens encarreguem de l'organització, la coordinació, la producció i del muntatge audiovisual.

Roda de premsa de la mostra de videocreació Percepcions (setembre 2007)


'Percepcions. Mostra de videocreació'

El Camp de Tarragona està en un molt bon moment de creixement i d’expansió creativa en el terreny audiovisual. Un punt primordial en aquest sentit és que, des de fa pocs anys, la nostra zona ja disposa de llocs on poder formar-se tant des de la vessant universitària com des de la formació professional, ja sigui en l’aspecte visual com artístic.

Superat aquest primer pas, cal aconseguir que els creadors que sorgeixin de les nostres comarques no marxin d’aquí per poder realitzar la seva activitat. És per això de vital importància que es posin a l’abast d’aquests joves artistes noves plataformes d’expressió on poder mostrar els seus treballs.

És per aquest motiu que baso el comissariat de ‘Percepcions. Mostra de videocreació’ com un treball de recerca a través d’aquelles peces englobades dins l’ampli món de la videocreació creades per artistes que provinguin, principalment, del Camp de Tarragona. Hem de reconèixer d’entrada que aquest terreny no està excessivament cultivat a les comarques tarragonines però justament és aquí on recau el repte de tirar endavant un projecte d’aquestes característiques.

David Fernàndez Solé