divendres, 11 de setembre del 2009

'Això no és Mònaco', l'espai dels joves de Reus a Canal Reus TV

El pròxim dilluns s'estrena a Canal Reus TV el nostre nou projecte televisiu, el programa 'Això no és Mònaco'. En cada capítol els joves de Reus expressen les seves inquietuds sobre aspectes com l'accés a l'habitatge, l'emprenedoria, la formació, la música o les entitats juvenils. A més, entre altres qüestions, es mostren quines solucions planteja la ciutat per donar sortida a aquestes motivacions.

Paral·lelament també hem posat en marxa la pàgina web aixonoesmonaco.blogspot.com, on podreu seguir l'actualitat del programa així com tornar a veure els capítols ja emesos, a banda de trobar enllaços que poden ser d'utilitat.

'Això no és Mònaco' és una producció d'Acid Factory i de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Reus per a Canal Reus TV, que s'emetrà cada dilluns a partir del dia 14. Aquest espai consta de tretze capítols d'una durada aproximada de quinze minuts.

Hores d'emissió // Tots els dilluns a les 14:25, a Canal Reus TV // redifusions a les 16:25 / 18:25 / 21:35 / 23:35 / 01:30