dilluns, 18 d’octubre del 2010

El festival Memorimage selecciona el documental sobre Whiskyn's


El treball d'Acid Factory 'Whiskyn's. Tres-cents seixanta graus 360º. El documental' ha estat seleccionat per participar a la programació del Memorimage, el Festival Internacional de Pel·lícules amb imatges d'arxiu de Reus. El documental competirà dins la secció MemoriReus al costat de cinc produccions més del Camp de Tarragona, i es projectarà el divendres 12 de novembre al Centre d'Art Cal Massó de Reus.

'Whiskyn's. Tres-cents seixanta graus 360º. El documental' opta al Premi MemoriReus que valora el millor ús d'imatges d'arxiu en produccions i/o films de temàtica centrada en el territori del Camp de Tarragona. El premi és una estatueta per al director i s'otorga per votació del públic assistent.

La resta de treballs seleccionats pel Memorimage dins la categoria MemoriReus són 'Aka, Família Nuclear' de Marc Igual, 'Festa Major de Reus. La memòria d'un poble' de Jesús Llungueras, 'Francesc Vidal i Barraquer: coherència i exili' de Josep Maria Pagès, 'La II República a la Selva del Camp' de Quim Masdéu, 'Reus als anys 40. Records d'una ciutat' de Pedro Nogales.