dilluns, 6 de juny del 2011

Acid Factory guanya el Premi al millor videoclip del FIC-CAT 2011 amb "El carrer dels jocs florals" de Joan Masdéu

El 4t Festival Internacional de Curtmetratges en Català de la Costa Daurada, el FIC-CAT 2011 de Roda de Berà, ha reconegut "El carrer dels jocs florals" de Joan Masdéu, realitzat per Acid Factory, amb el Premi al millor videoclip. Aquest guardó té una dotació econòmica de 500 euros, a més d'un trofeu commemoratiu. 

El lliurament de premis de totes les categories del FIC-CAT (Curtmetratges, Documentals, Videoclips, Centres educatius i Produccions de les comarques tarragonines) i la cloenda oficial del festival han tingut lloc aquest diumenge 5 de juny al Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà. L'acte ha estat conduït per la pallassa Pepa Plana i ha comptat amb la presència de Joel Joan, president de l'Acadèmia del Cinema Català, i de tots els membres que han integrat el jurat: la directora, guionista i productora de cinema, Judit Colell; els actors Roger Coma i Fermí Fernàndez; les actrius Montserrat Carulla i Sílvia Aranda i el músic Joan Reig

Aquest any el FIC-CAT va rebre 39 videoclips i d'aquests se'n van seleccionar els 13 que han entrat a concurs i que es van projectar el passat divendres 3 de juny dins la programació del festival. Entre els finalistes, a més del clip de Joan Masdéu, també hi havien videoclips de bandes com Els Pets, Mazoni, Pau Vallvé, El Petit de Cal Eril, Sanjosex, Inspira, Élena, Pepet i marieta o Lexu's, entre d'altres.

Les obres premiades en totes les categories, inclòs el videoclip fet per Acid Factory, es projectaran el proper dijous 9 de juny, a partir de les 7 de la tarda, als cinemes OCINE de Les Gavarres de Tarragona.

Trofeu commemoratiu del Premi al millor videoclip del FIC-CAT 2011

Lliurament de premis i acte de cloenda del FIC-CAT 2011

Foto de família de premiats i membres del jurat