diumenge, 27 de novembre del 2011

Acid Factory rep el segon premi de la categoria Millor Videoclip en Català del Musiclip 2011 per "El carrer dels Jocs Florals" de Joan Masdéu

El Festival Internacional de la música, les arts audiovisuals i el videoclip de Barcelona, Musiclip 2011, ha concedit a Acid Factory el segon premi de l'apartat que reconeix el Millor Videoclip en Català de 2011 per “El carrer dels Jocs Florals” de Joan Masdéu. El primer premi va ser pel videoclip “Tot torna a començar” de Mishima (Canada) i el tercer per “Per primer cop” de Mazoni (Carlota Coloma i Adrià Lahuerta).

Durant l’acte de lliurament de premis, que va tenir lloc el passat divendres al vespre al Museu del Rock de Barcelona, vam dedicar el reconeixement “a tots els creadors que des del Camp de Tarragona demostren cada dia que hi ha vida més enllà de Barcelona”.

Aquest premi obtingut al Festival Musiclip de Barcelona és el segon que rep Acid Factory pel videoclip de Joan Masdéu. El passat mes de juny aquest treball ja va ser considerat Millor Videoclip del 2011 segons el 4t Festival Internacional de Curtmetratges en Català de la Costa Daurada, el FIC-CAT 2011 de Roda de Berà. El clip de Joan Masdéu també va ser el tercer més votat pel públic d'entre els 107 treballs que es van presentar al Festival CL’HIPS 2011 de l’Hospitalet de Llobregat.

Els altres treballs que enguany van arribar a la final de la categoria de Millor Videoclip en Català del Musiclip 2011 són de bandes com La Pegatina, Inspira, El dia de la barbota, Dácil, Jordi Boixadós i Xaviss. El festival va tancar portes divendres amb més de 2.000 treballs inscrits procedents de 30 països diferents.