dimarts, 8 de maig del 2012

Acid Factory col·labora amb el film "Genessies", que ara busca finançament a Verkami

Cartell de "Genessies"
Acid Factory col·laborarà en el rodatge de “Genessies”, una pel·lícula escrita i dirigida pel realitzador reusenc Arcadi Ballester que s’enregistrarà el pròxim mes d’agost entre els municipis de Tivissa, Reus, Tarragona i Rasquera.

El film s’ha escrit utilitzant l’eix estructural de la novel·la “Robinson Crusoe” de Daniel Dafoe. Parla d’un personatge que s’aïlla de manera voluntària i que emprèn la cerca d’allò diví pel seu propi peu. La seva illa particular serà la mola de Genessies, que s’amaga rere la serra de Tivissa.

La pel·lícula estarà protagonitzada per Josep Maria Ollé, mentre que de l’enregistrament i del so se n’encarregaran Vicenç Torrent, Víctor Rubio i Martí Inglada, membres d'Acid Factory i Grummy Films. La banda sonora de “Genessies” anirà a càrrec dels músics Pau Terol i Xavi Bordera.

Per finançar part de la realització del film, Arcadi Ballester, ha obert una campanya de micromecenatge a través del portal Verkami per aconseguir 2.300 euros abans de 40 dies. Les aportacions que es poden fer van des dels 10 euros fins als 300, i inclouen des d’aparèixer als crèdits de “Genessies” i una còpia del guió, a un lot de productes de la pel·lícula que inclou un cap de setmana a la Casa Rural Ca la Iaia de Rasquera per a 2 persones.

Si voleu col·laborar en el projecte, només cal que entreu aquí. Teniu temps fins el 10 de juny.