dimarts, 16 d’abril del 2013

Acid Factory gestionarà el portal de cultura i oci Surtdecasa Camp de Tarragona a partir del 23 d'abril

Acid Factory s'ocuparà a partir del pròxim 23 d'abril de la gestió i l'explotació de Surtdecasa Camp de Tarragona, l'edició del portal d'oci i cultura Surtdecasa.cat a la nostra vegueria. Aquest espai comunicatiu va néixer el 2010 a les Terres de l'Ebre de la mà de les periodistes Neus Barberà i Anna Zaera i de l'informàtic Robert Roig. Després de consolidar-se com un referent a l'Ebre en només dos anys, el portal va començar a expandir-se cap al Penedès a finals de 2012, i ara arriba a les comarques del Camp de la mà d'Acid Factory.

El web, que començarà a funcionar el dia de Sant Jordi, s'estructura en un apartat de notícies, reportatges i entrevistes i en una agenda d'activitats. Es divideix en vuit seccions especialitzades: Menjar i beure, Espectacles, Arts, Música, Activa't, Nit, Festes i fires i Llibres. 

Surtdecasa Camp de Tarragona vol actuar, a més, de comunitat virtual de persones interessades per la cultura i l'oci i de plataforma impulsora d'esdeveniments culturals, disposada en tot moment a col·laborar i a participar en tota mena d'iniciatives sorgides des del territori.

>> Web Surtdecasa Camp de Tarragona (a partir del 23 d'abril)
>> Facebook Surtdecasa Camp de Tarragona
>> Twitter Surtdecasa Camp de Tarragona

Neus Barberà, Robert Roig i Anna Zaera (SDC Ebre) i Víctor Rubio, David Fdez i Gerard Arias (SDC Camp) en el moment de signar el conveni de col·laboració.