dimarts, 29 d’abril del 2014

'L'exposició itinerant de Mr. Strógonoff', de viatge per Reus

La sèrie de fotos que pots veure a 'L'exposició itinerant de Mr. Strógonoff' són imatges extretes d'un curtmetratge molt curt, de fet dura només 1 minut. Aquest petit curt es diu 'Mr. Strógonoff’ i va guanyar el 1r premi al Millor Microfilm al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC) 2014 de Reus el passat 16 de març. El Concurs de Microfilms obliga als participants a realitzar un curt d'1 minut en 36 hores.

‘Mr. Strógonoff’ explica la història de Josep Maria Strógonoff, un apassionat dels viatges de només 2 cm d'alçada que el dia del seu 80è aniversari decideix abandonar la llar i tornar a viure aventures com quan era jove. Com que el microfilm està fet majoritàriament amb fotografies vam pensar que seria bona idea mostrar-les en forma d’exposició. Al final ho hem fet realitat i de moment la podreu veure en aquestes dates:

Del 8 al 20 d'abril al Bar Campus de Reus.
Del 22 d'abril al 6 de maig a la Taverna Despertaferro de Reus.
Del 7 al 21 de maig al Centre d'Art Cal Massó. 

Aaah! Una cosa més, si t'agraden les imatges de la mostra te les regalem. Sí sí, no és conya. Fes una birra o el que vulguis a l'establiment on estan exposades i demana a la barra apuntar-te al sorteig. Quan l'exposició acabi el seu tour per diferents bars sortejarem les imatges entre els que us hagueu apuntat. Així de fàcil.

Esperem que us agradin!

Gerard Arias, David Fernàndez i Víctor Rubio