diumenge, 1 d’abril del 2012

Fas videoclips i ets del Camp de Tarragona o de les Terres de l'Ebre?


Acid Factory fa una crida a tots els creadors audiovisuals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que hagin treballat dins el món del videoclip. El pròxim 14 d’abril, i dins les 1es Jornades del Videoclip de Reus SABOTAGE 2012, es projectarà una selecció de videoclips d’aquells realitzadors tarragonins que ens facin arribar les seves obres abans del pròxim 10 d’abril. A més, tots els treballs presentats, i d’altres que sortiran fruit de la recerca dels promotors de la iniciativa, s’indexaran en un nou portal que inclourà tota la producció de videoclips generada pels realitzadors de la demarcació.

Els creadors audiovisuals del territori que vulguin presentar els seus videoclips, només cal que els tinguin penjats en algun portal tipus Youtube o Vimeo, i n’enviïn l’enllaç al correu electrònic acidfactory@gmail.com, abans del 10 d’abril. S’acceptaran treballs realitzats amb qualsevol tècnica audiovisual, i per a tot tipus de bandes, sempre i quan es tracti de videoclips oficials encarregats pel propi grup. En el mateix correu també hi hauran de figurar les dades de contacte del realitzador, i la seva videofilmografia en el camp del videoclip. En cas de passar la selecció, l’organització es posarà en contacte amb l’autor per tal de fer arribar el videoclip en la màxima qualitat possible per poder projectar-lo.

El dissabte 14 d’abril, a partir de les 12 del matí, es projectarà una selecció d’aquests videoclips a la Sala d’Actes del Centre de Lectura, en el marc de SABOTAGE 2012, les 1es Jornades del Videoclip de Reus, que en els propers dies es presentaran públicament. 

ArxiuNuclear.com, nou web de videoclips del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Tots els videoclips que es presentin, encara que no hagin estat seleccionats, passaran a formar part d'ArxiuNuclear.com un nou portal que neix amb l’objectiu d'arxivar en un mateix espai tota la producció de clips de la demarcació. El web es presentarà el mateix 14 d’abril a la Sala d’Actes del Centre de Lectura, també dins les jornades SABOTAGE 2012.

La intenció és que aquest portal es vagi actualitzant constantment i es converteixi en un aparador i en un recull de tots els realitzadors tarragonins que han treballat alguna vegada en el món del videoclip.